Întrebări frecvente colaboratori

Întrebări Frecvente

Colaboratori General Funeral Store – gefusto.ro


Pentru producătorii și furnizorii de servicii oferim o soluție de publicitate online prin care orice firmă își poate promova produsele și serviciile în sectorul funerar din România. Folosind platforma noastră online orice firmă va reuși să stabilească anumite obiective pentru a reuși să își crească reputația calității și a produselor sale pe piața funerară din România. Cu ajutorul site-ului www.gefusto.ro vă puteți adresa mai multor firme de pompe funebre din România. În plus, vă vom ajuta să vă îmbunătățiți prezentarea produselor pe site-ul nostru pentru a obține mai multe rezultate importante pentru firma pe care o conduceți.
Platforma online GEFUSTO (General Funeral Store) este practic un magazin online, un software instalat pe domeniul www.gefusto.ro  dedicat vânzării online al produselor destinate în exclusivitate firmelor de servicii funerare, administrarea cimitirelor și a serviciilor conexe cu acest sector care își desfășoară activitatea în România.
Costurile de promovare, publicare a produselor, personalizare a sistemului și a paginilor pentru firma dumneavoastră se pot face sub forma unui abonament anual, stabilit de comun acord, în funcție de numărul de produse și categorii de produse  pe care doreți să le vindeți prin publicarea lor pe paginile domeniului nostru web. Nu veți plăti niciodată mai mult decât abonamentul anual care pe care dumneavoastră ați decis să îl cumpărați. Nu există cheltuieli minime, nu se plătesc alte comisioane. Contractele sunt clare și nu au alte taxe sau comisioane ascunse. Fiecare abonament are inclus și servicul de implementare și realizare a paginilor produselor companiei tale în interiorul site-ului www.gefusto.ro.  Abonamentul nu se va prelungi tacit. Pentru a continua prezentarea produselor dvs. pe gefusto.ro este nevoie să ne anunțați acest lucru prin mesaj e-mail înainte de expirarea abonamentului cumpărat. În costul abonamentului anual este inclusă atât mentenanța paginilor unde sunt prezente produsele dvs. cât și asistența unei persoane dedicate firmei dvs. care vă va ajuta la  implementarea și personalizarea paginilor din interiorul site-ului unde prezentați ceea ce doriți să vadă clienții dvs. Completând câmpurile din formularul de contact (vezi pagina de Asistență Clienți), vom înțelege mai bine ceea ce dvs. doriți sa vindeți și vă vom contacta pentru a discuta împreună absolut orice detaliu în legătură cu posibilitatea de a deveni un partener și a vinde produsele dvs. în paginile magazinului online gefusto.ro.
Gefusto dă posibilitatea oricărui producator, importator sau distribuitor de produse sau servicii dedicate acestui sector de activitate să își prezinte produsele sau serviciile către firmele de servicii funerare care își desfășoară activitatea în România. Platforma Gefusto.ro poate fi folosită de către firmele care au capacitatea de livrare a  comenzilor  primite de la clienți și care pot acoperi și furniza produsele pe întreg teritoriul României în termenul stabilit cu clientul pentru fiecare comandă în parte.
Platforma online Gefusto.ro   poate fi folosită numai de către firmele (producători, importatori, distribuitori) care vând produse destinate sectorului funerar din România, administrarea cimitirelor și servicii conexe cu acestea. Fiecare firmă, fiecare produs, sunt atent verificate și NU vor avea acces de publicare pentru alte produse care nu au ca și destinatie finală o utilizare în domeniul funerar sau a serviciilor conexe.
Practic orice firmă care are un contract de parteneriat cu administratorul domeniului web gefusto.ro are posibilitatea să publice spre vânzare produsele /  serviciile  sale  pe platforma www.gefusto.ro și își asumă obligația de a livra produsele cerute de client / utilizator folosind atât mijloacele auto proprii ale firmei cât și serviciile de curierat. Orice firmă care propune produsele sale la vânzare pe platforma gefusto.ro are posibilitatea de a administra comenzile de la clienți 24/24 din orice loc unde aveți un calculator cu conexiune la internet. Comenzile clienților ajung direct pe adresa de email a firmei.
Primul beneficiu ar fi acela de expunere în timp scurt la un număr mare de vizitatori / firme care sunt active în domeniul funerar din România. Cu cât sunt mai mulți vizitatori unici pe platforma www.gefusto.ro cu atât crește posibilitatea ca produsele dvs. să poată fi văzute oricând și oriunde de către posibili clienți, fie că accesează site-ul de pe desktop, tabletă, telefon sau folosind aplicația dedicată de mobil. Dacă sunteți un producător, importator, sau pur și simplu aveți o activitate care oferă produse sau servicii în domeniul funerar din România aveți posibilitatea de a profita de notorietatea www.gefusto.ro  pentru a vă crește afacerea dvs. online într-un timp scurt  fără a vă lovi de problema costurilor ridicate.
Practic riscurile sunt ZERO. Noi vom oferi posibilitatea să dispuneți de toate informațiile comerciale necesare pentru a putea să vedeți dacă software-ul  instalat pe domeniul web se potrivește pentru vânzarea online a produselor dvs. Dacă aveți o firmă care produce sau furnizează servicii și produse în sectorul funerar de activitate ne puteți scrie un e-mail. Este simplu. Completați formularul de contact  din pagina de Asistență Clienți și vă vom  contacta pentru a stabili detaliile colaborării cu firma pe care o conduceți.
Folosind platforma Gefusto.ro reușiți să vă adresați numai clienților care activează în sectorul funerar din România. Pentru a face realiza acest lucru vă oferim pachete de abonamente în funcție de numărul de produse pe care dumneavoastră le publicați pe domeniul web www.gefusto.ro Folosind platforma gefusto.ro sporiți numărul de vizite pentru produsele sau serviciile pe care le vindeți, aveți mai multe apeluri de la clienți și toate acestea se regăsesc într-o creștere a cifrei de afaceri a companiei dumnevoastră.
Costul de publicare de produse pe platforma gefusto.ro este în funcție de numărul de produse pe care compania dumneavoastră le propune la vânzare. Publicarea se face pe baza de abonamente anuale în funcție de numărul de produse. Oferim abonamente pentru 10, 20, 30 de produse. În cazul în care compania dumneavoastră are în portofoliu un număr de produse mai mare de 30 de articole vom propune o ofertă personalizată pentru a veni în întâmpinarea serviciilor dumneavoastră. Costurile abonamentelor le vom trimite prin e-mail companiei dumneavoastră după completarea formularului în care vă exprimați intenția de a colabora cu noi. Completarea formularului NU implică asumarea a nici unei obligații față de noi. Datele introduse în formular ne ajută să analizăm cererea dumneavoastră și să vă propunem o ofertă personalizată în funcție de produsele pe care le vindeți.
Cu ajutorul site-ului www.gefusto.ro vă puteți adresa mai multor firme de pompe funebre din România. Acestea sunt înregistrate și atent verificate pentru a putea folosi serviciile oferite de gefusto.ro. Numai firmele de pompe funebre înregistrate pot să cunoască prețurile produselor publicate. În plus, vă vom ajuta să vă îmbunătățiți prezentarea produselor pe site-ul nostru pentru a obține mai multe rezultate importante pentru firma pe care o conduceți. Indiferent de câte produse sau servicii vreți să prezentață veți fi consiliat în permanență pentru a mări numărul de clienți către compania dvs. Orice utilizator care dorește să cumpere un produs de la dvs. are posibilitatea să vă sune pentru a avea mai multe informații și pentru a stabili împreună cu dvs. termenele de livrare și de plată. Indiferent de ce abonament alegeți, prin care să promovați produsele / serviciile dvs. puteți fi sigur că veți reuși să obțineți o mai mare vizibilitate online pentru produsele dvs., mai multe apeluri telefonice de la potențiali clienți și implicit creșterea cifrei de afaceri.
Suntem aici pentru a înțelege  intențiile firmei dvs. Spuneți-ne cum doreți să prezentați serviciile dvs. și noi vă văm propune o soluție profesională imediata. Probabil că nu dispuneți de cunoștințele necesare pentru a personaliza produsele pe domeniul web www.gefusto.ro Nu trebuie să vă preocupe acest lucru. Orice tip de abonament ați alege aveți la dispoziția dvs. un webmaster care se va ocupa de tot ce înseamnă prezența dvs. pe pagina gefusto.ro  Completați formularul de contact pe care îl găsiți în pagina de Asistență Clienți. Din informațiile pe care le transmiteți prin completarea câmpurilor  vom înțelege care este tipul de abonament care se potrivește cel mai bine produselor dvs. Indicatorii de performanță sunt extrem de importanți în comerțul online, de aceea administratorii magazinului nostru online vă oferă acces și la acest tip de rapoarte. Astfel, veți primi rapoarte anuale despre datele înregistrate de cpanel-ul magazinului online gefusto.ro Veți cunoaște toate informațiile necesare și veți ști de fiecare dată dacă ofertele dvs. au succes la public sau, dimpotrivă, dacă produsele dvs. nu sunt vizualizate de foarte multă lume. Cu ajutorul indicatorilor de performanță online pe care îi punem la dispoziție, veți putea să luați decizii mai bune pentru a putea organiza cât mai bine campania dvs. de prezentare și vânzare a produselor dvs. pe gefusto.ro. Devenind partenerul nostru veți avea o persoană dedicata firmei dvs. care vă va ajuta să implementați și să vă personalizați pagina produselor dvs. în magazin nostru. Vă vom  ajuta să treceți prin toate etapele, începând de la prima comandă, la interpretarea  indicatorilor de performanță furnizate de cpanel-ul magazinului online instalat pe domeniul www.gefusto.ro. În mod concret, puteți fi liniștit pentru că produsele sau serviciile dvs. vor fi prezentate în mod profesional. Vă vom ajuta să înțelegeți și să interpretați datele din Cpanel, pe care sistemul le furnizează în legătură cu produsele și serviciile propuse de firma pe care o conduceți. Vă oferim acces la statisticile comerciale ale domeniului web și în consecință veți avea posibilitatea să organizați campanii în mod profesional pentru a vinde mai mult. Oferim partenerilor gefusto.ro   asistență comercială și comunicare transparentă pentru a-i ajuta să ia decizii imediate. La rândul dvs., veți avea posibilitatea de a putea oferi o experiență pozitivă tuturor clienților companiei pe care o reprezentați și care sunt interesați de produsele și serviciile oferite de compania dvs. prin intermediul www.gefusto.ro.
Un aspect foarte important este cel legat de libertatea pe care o aveți în momentul în care stabiliți prețurile produselor pe care le vindeți, tipologia de destinație a acestora  sau politica promoțională pe care doriți să o puneți în practică prin magazinul online gefusto.ro. Administratorii magazinului online gefusto.ro nu vor controla sau împiedica nici o campanie promoțională pe care dvs. doriți să o propuneți actualilor și viitorilor clienți care cumpără de pe www.gefusto.ro  Pentru campaniile promoționale sau de promovare pe care doriți să le implementați prin gefusto.ro aveți libertatea deplină să stabiliți prețul, perioada și absolut toate condițiile de livrare pentru produsele puse la vânzare și ofertele pe care vreți să le derulați.