Despre noi

Cine Suntem General.Funeral.Store.


Suntem profesioniști în munca noastră

Suntem profesioniști în munca noastră și credem cu tărie că pentru a realiza un un lucru de succes în business, avem nevoie de idei creative, durabile și sustenibile pentru toți cei care își desfășoara activitatea în acest domeniu.

Este un sector de activitate restrâns și transparent

În paginile site-ului nostru fiecare utilizator găsește persoane care reprezintă fiecare compania, produsele și serviciile lor. Este un sector de activitate restrâns. Marea majoritate ne cunoaștem între noi. Prin comportamentul și atitudinea noastră ne transmitem apropierea față de client. Suntem transparenți în comunicare și acordăm o atenție maximă fiecărui mic detaliu al muncii noastre.

Acordăm consiliere și transparență totală în relațiile cu clienții noștrii

Suntem profesioniști adevărați care ne comportăm întotdeauna dincolo de așteptările clienților noștri, anticipând nevoile acestora cu răspunsuri și soluții imediate. Acordăm consiliere și transparență totală în relațiile cu clienții noștrii, oferind cel mai bun mix între consiliere, calitatea  produselor și siguranță comercială. Cu noi există garanția că pentru fiecare contract încheiat  lucrurile vor fi respectate așa cum a  fost stabilit de comun acord cu dumneavoastră.

0
+
Produse în portoliu
0
+
Ani de experiență
0
+
Parteneri de încredere

Misiunea noastră General.Funeral.Store.


Știm cât de dificil este să prezinți acest tip de servicii sau produse funerare. Am decis ca acest site sa fie un grup închis în care infomațiile sunt împărtășite doar între persoanele care își desfășoara  activitatea în sectorul de servicii funerare din România.

În acest mod vom putea propune întodeuna o discuție profesională și transparență cu toți utilizatorii și partenerii noștri.  Misiunea noastră este să ne asigurăm că toate companiile de servicii funerare, producătorii și importatorii de articole, servicii și produse  prezenți  pe site-ul gefusto.ro  operează pe o platformă comună.

Credem că un astfel de proiect precum gefusto.ro este cheia creșterii personale a fiecărui antreprenor din industria funerară. Facem în așa fel ca  toate informațiile comerciale să fie accesibile și transparente, stabilind împreună cu fiecare o relație de afaceri bazata pe onestitate și reciprocitate.