Orice comandă de produse realizată pe magazinul funerar
www.gefusto.ro reprezintă înscrierea automată în concurs

Campania se adresează în exclusivitate firmelor de servicii funerare care își desfășoară activitatea în România în sectorul de activitate al serviciilor funerare și care sunt înregistrate pe domeniul web www.gefusto.ro. Firmele participante trebuie să fie active în perioada desfășurării campaniei promoționale și să aibă sediul și punctele de lucru pe teritoriul României.

Comanda de produse Gefusto va conține un voucher care va corespunde pentru fiecare nr. de factură fiscală emisă pentru orice tranzacție. Voucherul corespondent fiecărui număr de factură împreună cu datele fiscale ale cumpărătorului sunt înregistrate în sistemul informatic al campaniei promoționale “Gefusto 2022” și vor participa la extragerea finală.

Ce poți câștiga

Locul 2

Cărucior portasicriu
realizat din aluminiu

8

Locul 1

Capac Frigorific
Ibernsalm Restilyng

Locul 3

Targă de recuperare
pliabilă pe lungime

Mecanism campanie

add-user-alb

1. Înregistrează-te

Gefusto.ro este un site privat, disponibil clienților proprii. Dacă aveți deja un cont, vă puteți loga prin click aici. Dacă nu aveți cont, click aici pentru a face o cerere.

shop

2. Realizează o comandă

Comandă orice produs din gama Gefusto fie online, fie telefonic sau pe email și factura ta va avea alocat un număr unic de voucher ce te va înscrie în concurs.

succes-2

3. Acum ești înscris!

Orice comandă de produse din gama prezentată pe magazinul funerar www.gefusto.ro reprezintă înscrierea ta automată în campania promoțională!

Regulament campanie

SECTIUNEA 1. NUMELE / ADRESA ORGANIZATORULUI CAMPANIEI

(1) Organizatorul prezentei campanii este S.C. AIRSALM S.R.L. cu sediul social in Localitatea Peciu Nou nr 272 Cod Postal 307310 inregistrata la Registrul Comertutului Timis cu nr J35 /661 /2015, Cod unic de inregistrare fiscala RO 34255343, Judetul Timis cu adresa de corespondenta la aceasi adresa indicata mai sus telefon 0760 715 509, adresa de e-mail: [email protected] denumita in intelesul articolelor prezentului regulament cu numele de “Organizator”.

SECTIUNEA 2. DURATA DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

(1) Campania promotionala “GEFUSTO 2022“ (denumita in continuare „campania”) este organizata in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, si se va desfasura in perioada: 01.03.2022, ora 00:00 si pana la data de 15.12.2022, ora 23:59.

SECTIUNEA 3. CONDITII DE PARTICIPARE

(1) Campania se adreseaza in exclusivitate firmelor de servicii funerare care isi desfasoara activitatea in Romania in sectorul de activitate al serviciilor funerare (case funerare, morga  sau  administrarea cimitirelor, executarea de  monumente funerare si lucrari cimiteriale) care sunt inregistrate pe domeniul web www.gefusto.ro. Firmele participante trebuie sa fie active in perioada desfasurarii campaniei promotionale si sa aiba sediul si punctele de lucru pe teritoriul Romaniei.

(2) Orice comanda de produse realizate pe magazinul funerar www.gefusto.ro va contine un voucher care va corespunde pentru fiecare numar de factura fiscala emisa pentru orice tranzactie. Voucherul corespondent fiecarui nr de factura impreuna cu datele fiscale ale cumparatorului sunt inregistrate in sistemul informatic al campaniei promotionale “Gefusto 2022” si vor participa la extragerea finala.

Contact și asistență campanie

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la campania GEFUSTO 2022, ne puteți contacta folosind datele de mai jos

Produse Participante

Toate produsele prezente pe acest website sunt participante la campanie

Ai adăugat următorul produs în coșul de cumpărături: